Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A matematika olyan tantárgy,...

A matematika olyan tantárgy, hogyha sokat gyakorlod, akkor jó leszel belőle, de ha nincs "reál beállításod" akkor sosem lehetsz jó matekos?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 20:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Leírom a saját példámat. Külön tanárhoz jártam, és borzasztóan sokat gyakoroltam, a szorgalmam miatt 11. és 12. év végén ötöst kaptam (de tényleg csak a szorgalmam miatt). Az érettségim 75%-os lett. Nagyon szerettem volna sokkal jobbat írni, és azt gondolom, hogy elég sokat gyakoroltam ahhoz, hogy meg is érdemeltem volna, mégsem sikerült. Tehát lehet valaki akármennyire szorgalmas, ha nincs érzéke a dologhoz, maximális eredményt sosem fog elérni. Az átlagos pedig szerintem bárki számára elérhető.
2009. aug. 15. 11:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

én 8 évig(ált.suliban 5.6.osztály+hatosztályos gimi

végig)vért izzadtam,nem ment.--végig 2-es,max 3-as voltam.

pedig nem a szorgalommal volt gond.a tanárom is elismerte...

2009. aug. 15. 18:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

18:48

amúgy engem is végig korrepetáltak.a különórákon 4-es szinten mentek a dolgok,suliban nem.

2009. aug. 15. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:
80%
Mondtam én hogy érzék/tehetség kell hozzá, üzenem annak aki azt írta h hülyeség ez az érzék dolog...
2009. aug. 15. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!