Tesitanár (vagy bármilyen más tanár) adhat azért egyest, mert műkörmöm van, miközben nincs benne az iskola szabályzatában, hogy tilos?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat.2012. nov. 9. 00:18
11/16 anonim válasza:
Egyest semmiképp sem!!! Max szaktanári/osztályfőnöki figyelmeztetőt, bár egy szaktanártól azt sem érzem jogosnak emiatt. 25/L
12/16 anonim válasza:
Nem adhat, de az iskolában nincs demokrácia. Azt csinál a tanár, amit akar. Ha most kivívod, hogy ne kapj egyest, akkor majd kapsz legközelebb valamiért. Szokj ehhez hozzá, akkor kapsz 1-est, amikor a tanárnak olyan kedve van. Ezt nekünk ofő elmondta.
13/16 anonim válasza:
hú előző! bocsi, nem a félig hasznosra akartam rámenni!! zöldre!!
14/16 A kérdező kommentje:
Többieknek is köszönöm a válaszokat :)
utolsóelőtti: sajnos igazad van.:SS
2012. nov. 9. 19:59
15/16 anonim válasza:
Én középsuliba mindig azért kaptam roszabb jegyeket, mert festettem a hajam, körmöm, és sminkeltem magam. Leszartam, inkább roszabb jegyek de csini külső, mint jó jegyek és szürkeség. Továbbtanulni nem vettek fel az átlagom miatt, de később önerőből bekerültem az egyetemre, ott nem érdekelt senkit a merészebb külső, és tiszta kitűnő voltam, SCL diplomáztam :)
16/16 anonim válasza:
Olyan hülyeségek vannak. Ez a tanár egy barom. Küld be a szüleidet az igazgatóhoz paláverezni. Az én időmbe még tilos volt a smink a suliba, mégis használtam, meg feltűnöen öltöztem. Nem nagyon jártam szórakozni az élsportolói karrierem miatt, így hát hol máshol mutattam volna meg magam a fiúknak, ha nem a suliba. Szóltak a tanárok, intőt adtak, pampogtak...de miután látták, hogy velem nem mennek semmire, eldugultak. A tanulási képesség nem attól függ, hogy hogy nézünk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!