Nem csak hobbi szinten szeretnék tudni varrni ,hanem komolyabban foglalkozni vele.Egyedül megvarrni egy ruhát
2012. nov. 7. 10:48
1/9 A kérdező kommentje:
Szoktam menni fiatalok is vagy csak idősebbek ? :S
2012. nov. 7. 10:50
2/9 anonim válasza:
Szerintem klassz dolog, nem árt,ha egy nő tud varrni.:) Nekem például a hímzés a hobbim. Még nem jártam varrótanfolyamon, de szerintem mindenféle korosztály járhat rá. Nem az a lényeg, hanem az, hogy ez érdekel téged és szereted csinálni, szeretnéd megtanulni. :) Én mondjuk mentem már el egyedül olyan edzésre, ami nagyon érdekelt és nem törődtem vele, hogy kik lesznek ott. :) 21/L
2012. nov. 7. 10:54
3/9 anonim válasza:
Nem az.
2012. nov. 7. 10:56
4/9 senior24 válasza:
Nem értem miért ciki mostanság már minden!Már szinte más szavakat nem is hallok fiatalok szájából csak azt h ciki meg gáz.Igazából nem értem azokat akik foglalkoznak a másik véleményével,ök azért vannak elörébb mert lesz'rják a másika véleményét!
Nézd szerintem egyáltalán nem ciki,szerintem meg tök cool!
Úgyhogy ha szeretnél komolyabban foglalkozni vele,akkor csak rajta és kitartást.Ne foglalkozz azzal hogy ki szerint ciki.
Sok sikert!
2012. nov. 7. 10:59
5/9 Felülmúlhatatlan válasza:
én is mindig gondolok rá, hogy elmegyek majd egyszer, ha lesz időm... :)
nem ciki!
2012. nov. 7. 11:05
6/9 anonim válasza:
a munka sosem ciki! a gond az, hogy itthon minimálbérnél nem lehet jobban megélni. barátnőm anyja Triumphnál varrónő és meós, és minimálbéres húsz éve.
2012. nov. 7. 11:10
7/9 anonim válasza:
pont én is gondolkoztam rajta, hogy elmennék majd valami ilyesmire :D de vannak ilyen nyári tanfolyamok? én nem is tudtam :D kérdező, esetleg tudsz egy linket adni?
19L
2012. nov. 7. 11:11
8/9 anonim válasza:
Szia! 18 éves vagyok. Anyum nekem varró szakképző iskolát választott. Nem bántam meg hogy elkezdtem. Csodás szeretem. Már rengeteg álmom van. Szerintem nem ciki. Majd mesélsz hogy veled mi a helyzet? :)
2012. nov. 21. 18:03
9/9 A kérdező kommentje:
azt az oldalt nem találtammár meg,de több helyen indul ilyen
Nyáron kezdek majd el járni varrótanfolyamra
hát álmaim nekem is vannak ezzel kapcsolatban .. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!