Ha iton csinálok számítási feladatokat akkor fog menni a kémia meg fizika? Esetleg matek.
Figyelt kérdés
Alapjában véve ezek nem az erősségeim.Matekból járok különtanárhoz de a másik 2ből nem.
Kémiából csináltam itthon feladatokat de olyan is volt hogy másnapra már nem tudtam ugyanolyanokat megcsinálni,vagy legalábbis csak ismétléssel.
Fizikába meg az van,hogy nem vagyok biztos magamban,mert csinálok feladatot meg figyelek az órán,de ne biztos hogy jó amit csinálok és hasonlók.
Szerintetek csak az a lényeg hogy csináljak itthon gyakorlásnak pluszba,vagy csak akkor fog menni ha ténylegesen jó?Lehet ostoba kérdés.Mellesleg,nektek jól mennek ezek a tárgyak,és szoktatok pluszban tanulni?
2012. nov. 6. 20:08
1/2 A kérdező kommentje:
*itthon
2012. nov. 6. 20:09
2/2 anonim válasza:
keress egy könyvet (vagy netes diákat), ahol megoldott feladatok vannak. első párat megnézed hogy kell, a többit magadtól csinálod és a végén összeveted a megoldással. egyetemen is ez a titka ezeknek a tárgyaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!