Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne menjen el?

Mit tegyek, hogy ne menjen el?

Figyelt kérdés

Édesanyám holnap után el akar menni a fogadóórára. Valahogy meg kell ezt akadályoznom. Van egy pár rossz jegyem,amit nem mondtam el neki, gondoltam nem megy fogadóórára, félévig kijavítom. De most el szeretne menni.. Mit tegyek,hogy mégse...?? :((

Bocsi, tudom hülyeség,de hátha valaki tud valami "tippet"...

2012. nov. 5. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:

most már szinte bárhogy kezdesz el tiltakozni,az gyanús lesz neki :D

Max indulás előtt egy kicsivel, legyél rosszul, imitálj hányást, hátha nem hagy otthon egyedül.

Csald el nem túl felt

2012. nov. 5. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha nagyon ellenzed úgyis gyanussá válik majd neki...
2012. nov. 5. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok, bocsi

Szóval csald el holnap du nem túl feltűnően vásárolni, hátha sor lesz és nem értek vissza.

Egyébként meg,ha őszinte akarok, lenni, nem sok esélyed van megakadályozni.

2012. nov. 5. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, titkolhatod, de ettől még nem lesznek jobbak a jegyeid, és az esélyeid sem a továbbtanulásra :(
2012. nov. 5. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Megmondod, hogy ez és ez van, de igyekszel kijavítani, velem is történt már ilyen, noha nem vagyok rá olyan büszke. :S

Jobban megjárhatod, ha a tanártól tudja meg, aztán otthon, ha olyan még nagyobb cirkusz lesz belőle. Remélem azért valójában "annyira" rosszul nem állsz és kitudod javítani.

Fő az egyenes út, és inkább tőled tudja meg, mint a tanártól.

2012. nov. 5. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
háát...én megmondtam anyukámnak, hogy nem akarom, hogy bemenjen, ő először erősködött, majd nem ment be. Lehet, hogy a te anyukádnál is bejön az őszinteség.
2012. nov. 5. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!