Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sziiasztok. Szeretném a...

Sziiasztok. Szeretném a segitségeteket kérni. Iskolárol van szo.17 éves lány vagyok és 11-es márciusba töltöm a 18--at és szeretnék magántanuló lenni, mit tegyek, szakmán lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Azért szeretnék magántanuló lenni:Mert anyukám meghl és apukámmal élek .És mivelmindennap 5-re érek haza kicsit fáraszto,hogy 5-kor kel föznöm,takakritanimeg mosnom és már utána semmihez sincs idöm mire végzek és ezért szeretnék magántanulo lenni?de ez lehetséges 11 osztályba szakmán??vagy mit csináljak ,h megengedjék ,h magántanulo legyek?
2012. okt. 24. 17:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ezekre a kérdésekre még mindig az ofőd vagy igazgatód tud választ adni...

pl: én az ország másik végébe jártam nappali tagozatos okj-s képzésre, de a koleszból minden hétvégén haza kellett jönni. nah már most az utazás az ki tett 5 órát ha minden szuperül ment (nem késett a vonat, nem késtem le a csatlakozást stb stb- magyarországon ez csodával határos lenne)

volt ugye olyan mikor szombaton is be kellett menni: jobbik esetben is 13 környékén végeztünk volna... nah nekem a vonaton 14 kor indult, a legjobbik esetben hazaértem volna19-re másnap 13-kor indulás vissza (a jegy áráról ne is beszéljünk)

egyszerűen megbeszéltem ofőmmel, hogy igazolja le nekem ezeket a napokat (meg mikor hétfő kedd kellett volna menni suliba utána meg szünet)

az elméletet osztálytársak átküldték emailben, van lemásoltam legközelebb, a gyakorlatot meg plusz munkával potoltam

szóval ott is tuti kitudtok találni valamit és lehet még estire se kell járnod miatta (vagy magántanulóónak lenni)

2012. okt. 24. 19:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ...priben irtam neked...
2012. okt. 24. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az lenne a megoldás, ha felvilágosítanád apádat, hogy nem a középkorban élünk, és ő is végezze el a házimunka ráéső részét. Két emberre mégis mennyit mosni, vasalni? Mindennel együtt napi 1 órába bele kellene férnie.
2012. okt. 24. 23:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van nem mindent neked kéne végezned és magántanuló csak nagyon indokolt esetben lehetsz pl ha valamilyen betegséged van stb. Esti tagozatra már átmehetsz és az nem rossz döntés mert heti 2-3 nap suli van csak szóval lenne időd mindenre, de azért nem neked kéne végezned minden munkát otthon.
2012. okt. 27. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!