Tanulási tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem arról szólna, hogy tudnátok-e tippeket adni, hogy hogyan tanuljak, vagy esetleg Ti hogyan tanultok?

Mert nem tudok, elolvasom a dolgokat 600szor, és nem ragadnak meg bennem, esetleg tudnátok segíteni?

2012. okt. 21. 22:06
 1/3 PantixD válasza:
Én úgy szoktam, hogy 4-5x átolvasom (de nem átszaladok az anyagon), és megpróbálom elmondani magamban, és ha valami nehezen megy akkor belenézek egy kicsit az anyagba. Ha vázlatban van felsorolás (gondolatjeles) akkor azt érdemes összevissza is felsorolni mert úgy jobban megmarad benned.
2012. okt. 21. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ötezerszer megkérdezték már ezt, emgerőltető lenne rákeresned?! Témánként rogyásig van ötletekkel...
2012. okt. 22. 15:45
 3/3 anonim válasza:
nekem van egy nagyon jó módszerem ehhez:D rágj egy bizonyos rágót, amikor tanulsz, majd mikor írod a dolgozatot, rágd ugyanolyan rágót, mint akkor. így hamarabb eszedbe jutnak a dolgok:)
2013. dec. 3. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!