Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanulási tippek angolhoz?

Tanulási tippek angolhoz?

Figyelt kérdés
Szeretném normálisan megtanulni az angol nyelvet de eddig mindig csak magolással tudtam tanulni. Ezt már unom és rossz is mert ha megtanulok valamit már 2-3 nap múlva azt sem tudom mit tanultam :S Remélem tudtok mondani jó tanulási tippeket amivel normálisan meg tudom tanulni. 15/L
2012. szept. 12. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Szavakat én úgy szoktam tanulni, hogy mindig írok velük egy mondatot és azt próbálom memorizálni. Sokkal egyszerűbb emlékezni, ha tudod kötni valamihez. A nyelvtant is mondatok gyakorlásával tanultam meg. A lényeg, hogy tényleg sokat kell gyakorolni és ez nem azt jelenti, hogy 10 mondat és kész, hanem annál több. Ja és nem hülyeség azt sem, hogy mindennap elő kell venni az angolt. Sokat segít :) A hallást pedig zenével gyakoroltam. Neten megkerestem a dalszöveget és hozzáolvastam vagy inkább énekeltem. Szóval kitartás és gyakorlás.
2012. szept. 12. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!