Balettozhatok még?
Figyelt kérdés
16éves vagyok eddig midig táncoltam/sportoltam valamit 5éves koromtól szertornáztam azt abba hagytam mert a tanárunk elment és más nem tanította jártam jezz balettre is aztán pedig 6évig társas táncoltam tudok spárgázni és hajlékony vagyok. Csak attól félek hogy nem balettozhatok mert már kiskoromban el kellet volna kezdenem. Szeretnék valamit táncolni mert hiányzik az életemből és nem is vagyok olyan boldog mint mikor még táncoltam. Más a közérzetem vagy nem is tudom hogy mondjam.2012. okt. 19. 08:23
1/3 Andizsuzsi válasza:
Balettozni természetesen balettozhatsz, bár profi táncos valószínűleg nem leszel. Ha csak a mozgás miatt szeretnéd, bátran vágjál bele.
2/3 anonim válasza:
Természetesen balettozhatsz, de profi már valószínűleg nem leszel, mert ahhoz tényleg jóval korábban kellett volna kezdeni, illetve oda a hajlékonyság szükséges, de nem elégséges: nem mindegy az sem, milyen a csontozatod.
De természetesen eljárhatsz, táncolhatsz, mozoghatsz... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!