A tornadresszt is újra be akarják vezetni az iskolákban. Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 00:44
2/7 anonim válasza:
Utáltam. Zavart tesin, szégyeltem magam. A köpenyt megértem, az atakar. De aki nem szereti kitenni a testét, azt miért kell erre kényszeríteni? Megalázó. Miért nem jó a kék nadrág, fehér póló?
3/7 anonim válasza:
Ezt nem hallottam.Ki nyilatkozta ezt és hol?
6/7 anonim válasza:
Én ezen már meg sem lepődöm, minden jót elvesznek tőlünk.
Én utáltam szerencsére 5. osztályban kellett utoljára hordanom, utána átváltottam a póló, nadrágra. Ha közölnék velem most 9.-be hogy holnaptól tornadresszben kell tesiznünk akkor kiverném a balhét, mert utálom, elég magas is vagyok 180cm, kicsit duci, és a mellem csak úgy kibuggyanna belőle egy egyszerű futásnál is akár.
Én nagyon nem örülnék ha újra kötelezővé tennék, nem takar semmit, kimutatja az alakom, amúgy is olyan ruhákat hordok amik nem kövérítenek annyira, lány létemre utálom a testhezálló ruhákat. Szoknyát is csak nyáron hordok amikor nem kell rávennem harisnyát.
7/7 anonim válasza:
Ez egy marhaság, sehol senki nem mondott ilyet hogy újra bevezetnék. Amúgy sincs semmi értelme, mert nem egészséges amit pár éve még amikor kötelező volt akkor is megmondták hogy sima testnevelésre nem alkalmas, mert műszálas, tapad aztán szép kis bőrgombásodást okozhat emiatt. A tornán mint sportágban is azért kérik mert oda ez a praktikus viselet, és azok a dresszek alapból jobb minőségűek és ott edzés vagy verseny után zuhanyzási lehetőség is van, és itt Magyarországon egy olyan iskolát nem tudok ahol testnevelés után zuhanyzási lehetőséget biztosítanak. Szeritnem ez egy nagy marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!