Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » OKJ Biztonságiőr szakmáról...

OKJ Biztonságiőr szakmáról tudnátok mesélni?

Figyelt kérdés

Megéri e letenni és érdemes benne dolgozni tapasztalatokat szeretnék kérni és javaslatokat illetve észrevételeket.

25 éves vagyok érdemes megcsinálni vagy hagyjam a francba kinek mi a véleménye köszi előre is! :)

2012. okt. 16. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szoktam látni ilyen hirdetéseket, szóval van minimális elhelyezkedési lehetőség, ami ebben az országban alapból nagy szám. A barátom azért csinálta meg kábé három hónap alatt úgy, hogy heti egyszer ment be, hogy kapjon pluszpontot a rendőrsulihoz.
2012. okt. 16. 15:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Hmm nem is tudtam hogy a rendőrsuliba ezt beszámítják. :D

Nos a helyzet az hogy nekem van egy Közterület Felügyelő OKJ szakmám de nem egy nagy durranás ugyhogy arra meg nem lehet kiváltani a biztonságőri igazolványt nem értem hogy miért nem lehet. :(

2012. okt. 16. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én se, de ezek szerint nem ugyanaz.
2012. okt. 16. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
hát jah azért köszi :))
2012. okt. 16. 23:02
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Én egy picit fiatalabban tettem le mint amennyi most Te vagy.Dolgoztam egy pár évet a szakmában,minden helyet megjártam kipróbáltam stb stb.

Nos ez nem egy szakma!!!Mindenütt lenéznek,a véleményed nem számít mert csak egy hülye biztonsági őr vagy,ha csinálsz elfogásokat akkor meg sem köszönik,pedig emiatt lehet bíróságra járni a saját pénzeden,meg állandóan tanuskodni.Aztán tanuskodni kell a nav felé is mert szinte minden másiodik cég miatt küldik a kérdőívet a navtól hogy mennyiéárt hogy dolgoztál mert eljárás alatt van az a kamu cég ahova bejelentenek.

A fizuról annyit hogy szégyen!Valahol lehet picivel többet is keresni,de akkor a legtöbb a fizu ha viszel mindent szégyenérzet nélkül....

Sehol nem vagy bejelentve rendesen,sehol nem fizetnek útiköltséget,nem adnak még erzsébet utalványt sem,nincs szabadságod és táppénzt sem fizetnek.

gyakorlatilag segédmunkásként többet kerestem mint bolti őrként.24/48-ban picit többet lehet keresni ,mint 12-16 órázásokkal és kevesebb az útikölrtség is,viszont mindenhol 24 órában nem szabad aludni pedig kikéne adni azt a 4 órát,pedig az ótvar fönökök sem bírnának ki 24 óra ébrenlétet,szóval vannak helyek ahol ezt is szokni kell van ahol tiltanak mindent pl rádió ,újság stb magyarul egész nap ülj és malmozz a kezeddel mert mást nem tudsz csinálni vagy nyitott szemmel alszol(az ilyen helyeken meglehet hülyülni)

Nos Én összeségében úgy gondolom, hogy ezt a pappírt amim van el kell tépnem mert egy nagyon nagyon rossz lépés volt az életemben hogy elmentem őrködni.Az összes ismerősöm aki nem őrként dolgozott,az többre vitte,és többre is viszi.

Fogadj meg egy jótanácsot!

Nézz ki magadnak egy normális szakmunkát,olyat ami tetszik és szívesen foglalkoznál vele és jól is menne,szóval csináld meg a sulit,nem fogod megbánni ha olyan szakmában keresed meg a kenyered amit szeretsz is és jól is végzed és ha jól végzed akkor nem lesz problémád sosem meló és pénzügyben!Ezt biztonságiőrként sosem fogod megtapasztalni!

2014. febr. 18. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!