TTK belül miért a biológia szak a legnépszerűbb?
Figyelt kérdés
Valaki kifejtené bővebben, mert nem értem. pl. miért nem a matek vagy kémia.2012. okt. 15. 19:48
1/7 anonim válasza:
A matek nyilván azért, mert nem sokat ér, nem igazán lehet vele elhelyezkedni. A kémia szerintem viszonylag népszerű, mivel ér is valamit, sőt talán többet mint a biológia (ezt úgy mondom, h biológusnak tanulok). Viszont a kémiát egyszerűen nem szeretik annyian, ezt viszont nem tudok megindokolni, hogy miért, talán a nehézsége miatt, passz.
2/7 anonim válasza:
mert sok hülye csak azért megy oda, mert szereti az állatokat. aztán nagyot cumizik, mikor meglátja, hogy ott mit is tanítanak.
4/7 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy ilyen emberek vannak. :D
2012. okt. 16. 20:32
5/7 anonim válasza:
2. nagyon jól mondja. Én ide járok és tényleg sokan ezért jönnek:P
6/7 A kérdező kommentje:
Ez komoly???
2012. nov. 20. 15:26
7/7 anonim válasza:
Igen, de ezek már az első évben itthagyják vagy kibuknak. A kezdeti 300-ból mi kevesebben, mint 200-an maradtunk másodévre, és egyre csak fogyunk:P Nem viccvől végzi el évente csak 5-10 ember:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!