TTK biológia szak. Mégis mit érek vele?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy engem nagyon érdekel ez a szak, és azon belül is gyakorlatilag egyféle mesterképzés, a zoológia (meg tenger biológia, de az nincs Mo-n). Viszont több helyről is hallottam, hogy csak a legkiválóbbak mehetnek ilyen mesterre, a többi mind tanár lesz/lett. Én meg nem akarok így lutrizni, hogy vagy összejön vagy nem. Mit gondoltok? Milyen lehetőségeim lennének még ezzel a szakkal? Vagy inkább meg se próbáljam?2012. jan. 27. 10:19
1/2 anonim válasza:
Ha elkezded, és tényleg így van, hogy csak a legjobbak kerülnek oda, akkor nincs mese, szükséges lesz egy hatalmas elhatározásra, és neked kell lenni a legjobbnak! Nem próbálni kell, hanem teljes erőbedobással csinálni végig, amikor majd a többiek egy zh előtt 1-2 nappal bulizni mennek, te inkább megtanulod alaposabban...stb
De ez csak egy egyszerű példa volt, számtalan ilyen helyzet lesz. Vagy mondjuk minden nap azt csinálod, mint gimiben, hogy hazamész, és amit aznap vettetek átnézed és megtanulod! Ez így lehet fárasztó lesz, megsok időt igénybe vesz, de ha mindig napról napra tanulsz, akkor óriási előnyöd lesz a többséggel szemben!
Az egész hozzáállás kérdése, ha ez az álmod, akkor hajrá! Csak tudatosan végig erre törekedj majd!
2/2 anonim válasza:
Én ide járok, és ha tanulsz rendesen, akkor lehetsz a legjobb. A rosszak úgy is kihullanak, szerintem már a 2. évben fele annyian lesztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!