Melyik nehezebb szak a biológia vagy a kémia?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2010. nov. 3. 17:35
1/5 anonim válasza:
Pff...mi a finomabb, a pörkölt vagy a rántott hús?
Nyilván kinek mi:D
Akinek jobban fekszik a kémia, annak a kémia könnyebb, akinek a biosz fekszik jobban, annak a biosz könnyebb.
Nekem személy szerint pl a biosz könnyebb lenne.
2/5 anonim válasza:
A biológia egyértelműen könnyebb.
4/5 anonim válasza:
Ez szerintem nem válazsolható meg egyértelműen,olyna mintha azt kérdezném melyik a nehezebb az orvosi vagy a jog..Én tudom magamról,hogy a jogi egyetemet 10 alatt se végezném el,mert nem iylen bállitottságu vagyok és 50* annyi erőt kellene a tanulásba fektetnem,mint azon a szakon ami érdekel..
5/5 anonim válasza:
Lehet h a biosz könnyebb, de nagy része biokémia, amit (saját tapasztalat alapján) lehet, hogy célszerűbb a kémia oldaláról megközelíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!