Valaki küldjön el tanulni légyszíves?
nem olvastam végig bocsi.
viszont megértelek rászánni nehéz magad én így vagyok a munkakereséssel, utálom csinálni, közben egyetemre is járok. De csak elkezdeni nehéz aztán megy az. Szabj határidőket pl most egy óráig bármi lesz is én tanulok és közben rá sem nézek a netre. Utána jut 10 perc jutalomra idő
szóval húzás tanulni :D
Félig elolvastam ennyihez volt kedvem, úgy vélem téged nem is érdekel a tanulás nem hogy a gimnázium fogalma
Neked bőven elég lett volna egy jó szakközép, mert ez csak nyűglődés lesz míg kinem járod
Nem a ítélkezhetünk feletted, ha nem akarsz tanulni hát ne tedd, nem kötelező
Olyan vagy mint én, 5évig jártam egy szar szakmunkásba, elvégeztem és mégse tudok dolgozni a papírommal
Most tanfolyamot csinálok, de ezt is unom pedig 1hónapos csak, még van 4 alkalom
Valóban önmagában egy gimnázium nem ad csodát és munkát, neked ezután is tanulni kell még
20/F
Szia!
Hát nem lehet könnyű neked. Én is most kezdtem a gimit, a város egyik legerősebb középsulijában. Én német nyelvi előkészítőn vagyok, és eddig nem a szívem csücske, és még a jegyeim is rosszak nagyon, ahhoz képest hogy általánosba 5-ös voltam.
Igaz én szeretek tanulni, de most tanév elején még az átlagosnál is nehezebben indult be a szorgalmam, ami nagyon aggaszt, mert nehéz behozni a lemaradást. Egyszer 2 napot hiányoztam, és nagyon betett. De már megfogadtam, hogy nem lesz még egyszer ilyen. És úgy látszik már ráéreztem a tanulásra. :D Remélem ez az állapot év végéig kitart.
Én azt tanácsolnám, hogy mindennap tanulj mindenből egy kicsit. Például, ha egy héttel doga előtt szólnak, akkor ne hagyd egy napra az egészet, hanem oszd be. Hidd el egy jó beosztás megkönnyebbíti az életed. :D
A tanulásba egy idő után belelehet jönni. A szüleiddel ne is törődj, magadért tanulj!
Nem irigyellek, én semmi pénzért nem mentem volna humán tagozatra, a nyelvi előkészítőre is csak muszájból mentem. Szívesebben lennék valamilyen reál osztályban. Midig is jobban érdekelt a természettudomány, de sajna egyszer meg kell tanulni valamilyen nyelvet, csak az a rossz nálunk, hogy van 2.nyelv és egyszerre két nyelvet tanulni nem leányálom. :S
Nem tudom mivel tudnálak rávenni a tanulásra, mert nálam ilyenek nem használnak. Én zenét szoktam hallgatni tanulás közben. Vagy ha vizuális típus vagy, akkor próbáld kiírni egy lapra a szövegek lényegét, esetleg rajzolni hozzá. Ez lehet hülyén hangzik, de volt már mikor töriből és földrajzból ez segített nekem. :D
Minden esetre ne keseredj el, próbálj találni valamilyen célt, amiért tanulni akarsz. A tanulást meg ne hagyd későestére, pihenjél is!
Nekem az osztályból csak pár (3) barátom van, a többiekkel meg nem is beszélek. Én is ügyetlen vagyok nagyon, a tesit meg inkább hagyjuk, igaz már sokkal jobban bírom a futást, mint régen :D, de csapat játékokban eléggé béna vagyok. De nem törődj ilyenekkel, senki sem lehet egyforma van akinek ez megy jobban, másnak meg a matek. Mindenki másban jó.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!