Adhat elégtelent a tanár, ha nem vagyok bent az órán?
órai munkára simán... :D
bár elég morbid elgondolás, hogy nem vagy bent, tehát nem dolgozol az órán, ezért egyes
nem lehet, hogy valamilyen csoportmunka, vagy beadandó volt az órán, nem látta a neved és ezért írta be?
nem kérdezted meg tőle?
A nyolcas válaszoló vagyok, és bár kollégáról van szó, komolyan fel vagyok háborodva.
Nem feltételezem, hogy eltorzítod a történteket, ezért javaslom, hogy mielőbb üljetek le vele beszélgetni, és vonjátok kérdőre a történtek miatt.
Az oktatás ugyanis egy partnerkapcsolat, és a legkevesebb, hogy a tanítványaimat egyenrangú félként kezelem.
Ha ennél is nagyobb a szakma iránti elhivatottságom, akkor meg azt mondom, hogy én vagyok ő értük, és egy feladatom van, hogy a tudásomat átadjam nekik.
Ha ezt a Tisztelt Kolléga nem így gondolja, akkor bizony nem Nektek jár az elégtelen.
-üdvözlettel a fizika tanár-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!