Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Adhat elégtelent a tanár, ha...

Adhat elégtelent a tanár, ha nem vagyok bent az órán?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, várnám rá a válaszokat. Mert tudtommal a teljesítményt osztályozza, nem a jelenlétet :) A dolog már megtörtént és nem lógni akarok.
2012. okt. 11. 18:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
Azt hiszem az éves órák számának a 60%-án ott kell lenned, ha ez nem történt meg, évet ismételsz..
2012. okt. 11. 18:16
 2/17 A kérdező kommentje:
mármint úgy értettem a kérdést , hogy egy tanórán nem voltam bent és azért adott :) ha ez számít, akkor nem csak nekem, mert elvileg 10 ember volt bent és mindenkinek beírt egy elégtelent.
2012. okt. 11. 18:19
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem teheti meg, egyébként van igazolásod?
2012. okt. 11. 18:21
 4/17 anonim ***** válasza:
Igazolatlant adhat. Mást nem!
2012. okt. 11. 18:28
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha bent sem vagy és rögzítette a tanár a naplóban a hiányzást amit te sem tudsz igazolni, szerintem adhat. Végül is, ha nincs beírva a hiányzás, és neked nincs róla igazolásod, hogy nem voltál bent, akkor hivatalosan az órán voltál, így jegyet is kaphatsz.
2012. okt. 11. 18:29
 6/17 anonim ***** válasza:

úgy adhat ha pl. előtte megírt dolgozatot oszt ki, de ezt is csak akkor ha belefért a két hétbe vagy 10 napba, nem tudom pontosan melyikbe a kijavítási határidőbe.

ha olyanra ad hogy pl. felelet, órai munka olyanra nem adhat...

2012. okt. 11. 18:40
 7/17 A kérdező kommentje:
be lettem írva, és 1 órára nem szeretnék bevinni igazolást. akkor elvileg nem teheti meg?
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem adhat.

Én tanár vagyok, de ha a jogszabályok lehetővé tennék, akkor sem adnék.

Nálam ez nem fér össze a tanári etikával.

9/17 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm:)
2012. okt. 11. 18:41
 10/17 A kérdező kommentje:

18.40-es válaszadó !

köszönöm szépen , így másabb ha egy olyan írja, aki benne van ebben a szakmában ! :) holnap azért rákérdezek , hogy pontosan miért kaptuk. azért érettségi közepén nem egy kellemes dolog.

2012. okt. 11. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!