Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet, ha egy...

Szerintetek jó ötlet, ha egy lány festő (mármint fal festő) akar lenni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 9. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, azért ez nem igazán nőnek való munka, egy festő az sokszor építkezéseken dolgozik, a porban, koszban kell szendvicset zabálni, állványon kell mászkálni stb, még férfinak se egy álommeló, és csak akkor keresel jól ha vállalkozó vagy, vagy külföldre mész, sima csicskás melósként nagyon tré. Sztem inkább tanuljál..
2012. okt. 9. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2012. okt. 9. 16:39
 3/6 anonim válasza:

Barátom szoba festő, itt külföldön jól keres és egyenlőség van. Van egy ács és egy szintén festő kolléganője. Anno én is gondolkoztam az asztalos sulin de kinevettek. Így szakács lettem. Egyik meló sem könnyebb a másiknál. Tudom, mert voltam náluk kiegészítésként törmeléket hordani és gipsz kartont szerelni. Munka hely és főnök függő.

De egyébként tényleg tanulj. Érettségid legyen szakmával, vagy két szakmád. És kb 2 nyelven tudj makogni, nem számít h van-e nyelv vizsgád, beszélni tudj.

Ne foglalkozz azzal h másoknak mi a véleménye. Van akinek hiába van hozzá esze, egyszerüen nem boldog az ülő munkával.

2012. okt. 10. 07:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :))
2012. okt. 10. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Festőként mondom hogy se fiúnak se lánynak ajánlom.

Nem akarnak a vállalkozók bejelenteni, keveset fizetnek és télen nincs munka.

2013. jan. 26. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, a magyar építőipar az egy vicc. Apum gipszkartonszerelő, nagy szerencse, hogy van munkája most is, pedig utóbbi években kb december végétől április közepéig semmi munkája nem volt. Ha nem vállalkozó lenne, akkor rég mást kéne csinálnia
2013. jan. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!