Ez mennyire jó ötlet? Csináltátok már így?
azon gondolkodom, hogy érettségi után elkezdek vmi tanári szakot vagy óvodapedagógiát az egyetemen
és ha elvégeztem akkorra már több tapasztalatom lesz és remélhetőleg több nyelvizsga is és elkezdem az orvosit pénzesbe de közbe dolgozok suliba
gyerekorvos szeretnék lenni
vagy hülye ötlet?
most tutira nem vennének fel egy ilyen egyetemre, de nagyon szeretném
nem akarok kijönni a gyakorlatból, se dolgozni és tétlenül ülni míg benem kerülök mert most jöttem rá sajnos későn hogy a tanulás milyen fontos
úgy tervezem, hogy most megyek tanárira, ilyen tanító szóval kisgyerekeket oktatónak
és pár év után ha elvégeztem ugyanazon a sulin beíratkozok fizetős orvosira
azért gondoltam így, mert ugye a gyerekekkel foglalkoznék a pedagógia szakon is
azt tanulnánk, hogy hogyan kell bánni velük stb...
és hátha ez egy icipici előny lesz majd az orvosin
addig még nyelveket szeretnék tanulni, legalább egy angol felsőfokú és spanyol vagy vmi más közép ...
nem tudom, hogy az orvosit vihetném-e levelezőn? hogy ha iskolában tanítok, akkor lesz-e időm bejárni
levelezőn mennyire hatékony?
nem akarok én híres agysebész lenni, csak egy sima gyermekorvos egy kórházban
nagy álmom
és még az a kérdésem lenne, hogy lesz majd lehetőségem középsuli után valamikor bioszból érettségizni? mert 2 évig kell tanulni, hogy lehessen érettségim és én már egy ideje nem tanulom, mert közg-re járok
akkor hogy kéne majd csinálnom? köszönöm annak, aki segít
hát úgy gondolom, hogy az orvosi előtt dolgozik pl.: 2 évet és összekaparom vhogy
25 év felett már nem kerülhetek be államira vagy tévedek?
mennyire vennék figyelembe, hogy nekem már van egy tanári diplomám ugyanaz a sulin belül másik karon?
Szereted illetve tudod a biológiát, anatómiát, élettant, kémiát, fizikát? Egy orvosnak nem ám olyan hú de könnyű élete van. Hatalmas tudásanyagnak kell a fejében lennie. Az édeskevés, hogy a gyerekekkel el tud csacsogni, attól nem gyógyulnak meg. Óriási a felelősségük, és rohadtul kevés pénzt kapnak.
Bár ha elhivatott és kiemelkedően okos vagy, akkor a terved megvalósítható, ha kitartasz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!