Szerintetek is jó "barátság"?
Figyelt kérdés
6. osztályos lány vagyok. Tavaly is jóban voltam az alsós osztályfőnökömmel (nő), sőt még alsó osztályban is. Elszoktam mesélni gondomat, bajomat neki, mert megbízok benne, olyan mintha a barátnőm lenne. (tudni kell, nálunk nem nagyon vannak normális velem egy idős lányok, mert eléggé beképzeltek...) Amiket mondok neki, elmondja a szintén alsós tanáromnak, ketten tanítottak minket. Azt mondta, hogy olyan jó a másik tanító nénivel is megbeszélni, hogyan serdülünk. Én nagyon megbízok benne, olyan mintha a családomba tartozna, talán azért is, mert a testvére és a sógora is közeli kapcsolatban van velünk. Minden héten legalább egyszer elmegyek vele biciklizni, és ezeket megtudjuk beszélni. Az ég világon már mindenről beszéltünk! A fülembe visszahallottam, hogy mondta az egyik néninek, hogy nagyon szeret engem. Ti folytatnátok ezt a kapcsolatot? Én úgy érzem, hogyha el kellene tőle válnom már nem lenne egész az életem.2012. okt. 5. 08:45
1/2 anonim válasza:
Persze.
Miért kellene ezt a kapcsolatot abbahagyni? Nincs ezzel semmi gond. Ő már nem tanít téged, ezért a többiek nem mondhatják azt, hogy kivételez veled.
Én azt mondanám, minden olyan kapcsolatot, amely mindkettőtök számára jó, meg kell őrizni és ápolni kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! :) egyébként még tanít infót, de egyáltalán nem kivételez velem.:) a legjobb tanár!
2012. okt. 5. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!