Minek írjon szépen egy vasutasnak tanuló?
Anyukáddal gondok lehetnek, ha 12-13 évesen még körmöltetni akar.
Ennek vannak határai, unokatesóm közgáz egyetemet végzett, irtó rondán és helytelenül ír (csakúgy, mint az autószerelő édesapja).
Kedvesem, sz@r szakmunkás akkor leszel, ha nincs semmi igényed a tisztességes, céltudatos munkára. Nem attól sz@r valaki, hogy szakmunkás vagy nem, majd megtanít még erre az élet...
Arra törekedj, hogy olvasható legyen az írásod. Nálunk egyszer egy fiúnak áthúzták a dolgozatát, mert a tanár nem tudta elolvasni, így a doga is értékelhetetlen, ill. 1-es lett. Olvashatatlan és ronda írás között pedig nagy a különbség.
Anyukád vsz. igyekszik még egy kicsit nevelni rajtad. :) Legyél vele türelmes, elnéző. Egyszerűen mondd neki, hogy igyekszel a kedvére tenni, adj neki egy puszit is nyomatékképpen. Meglátod, egész más lesz a hangulata és a hozzáállása! :)
De kiolvasható az írásom, a tanárt kérdeztem ő mondta ,hogy ez megfelelő 15 évesen, a középiskolai magyar tanár úr mondta. De anyukámnak nem tetszik.
Azért írtam ,hogy egy szar vasutas szakmunkás , vagy egy szar paraszt leszek a szüleimnek van vagy 100 ha földjük. Amiből már a támogatásból meg lehet élni, de én dolgozni szeretnék rajta, mint ahogy ők is teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!