Hallottam valamilyen 3 hónapos katonai kiképzésről! Innen hova mehetnék tovább? Hol dolgozhatnék?
Ha elvégzel egy 3 hónapos katonai alapkiképzést akkor utána lehetsz katona.
Mivel a magyar hadseregben honvéd szinten csak egészségügyis női katona van, így egy ilyen szakmával kell rendelkezned.
Nem tudom,hogy hány éves vagy. De jelentkezz katonának. vagy menj el katonatiszti főiskolára!
Ott aztán bizonyíthatsz mindent.
Hát, ha a plázacicáknál csak a katonanőket utálom jobban, de ez az én problémám. Mehetsz a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, lehetsz katona vagy rendőr, esetleg űzhetsz valami extrém sportot a falmászástól az ejtőernyőzésen át a paintballig, vagy bármilyen küzdősport/harcművészet is megteszi. Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, csak jól kell csinálni.
Ui.: ha igazán tökös csaj vagy akkor a mindennapos utcai kerékpáros közlekedést választod. Magyarországon ez a legdurvább extrém sportok egyike (tudom, csinálom mindennap) :D Ja, tényleg állj be be biciklis futárnak, ha van felvétel valahol. Csajban az szexis, melónak meg kemény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!