Hogyan lehetne egy középszintű 3-as gimis matek tudást fölhozni olyan szintre, hogy azzal megkezdhessek egy gépészmérnök egyetemi szakot?
Figyelt kérdés
A rossz eredményem jórészt a lustaságból, motiválatlanságból és a minimális gyakorlásból következett - szerintem.
Viszont jó lenne valami közérthető, "játékos" és amennyire lehet szórakoztató anyag, mert amit a matekkönyvekben látok az holt unalmas és nagyon száraz. Létezik ilyen? :-D
2012. szept. 27. 19:29
1/2 anonim válasza:
Gépészmérnök ikaron azt hiszed majd szórakoztató lesz a matek? Ha már most lusta vagy nekiülni, felejtsd ela gépészmérnöki kart.
2/2 anonim válasza:
Jól mondja az első. Ha nem szereted a matekot akkor még véletlenül se jelöld be a gépészmérnökit. Én is gépészmérnökire akarok majd jelentkezni, de én szeretem a matekot is meg a fizikát is. Ha egyik se tetszik tényleg, nagyon nem ajánlom a gépészetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!