Gépészmérnökök! Van aki már végzett vagy közel áll a diplomához, de még mindig nem ért semmihez?
Figyelt kérdés
Az egyik válaszban olvastam ezt hogy diplomás mérnök de még mindig nem ért semmihez az illető barátja.2012. aug. 30. 22:09
1/5 anonim válasza:
Előfordulhat hogy x éven keresztül átbukdácsol mindenen, nekem is van ilyen ismerősöm ő 8év alatt végezte el, most egy fürdőben adogatja a törülközőket minimál bérért.Viszont ha valaki tanul, és nem minden másnap félrészegen fekszik a saját fekáliájában akkor nem lehet gond:)
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz! Bár nem most megyek egyetemre, azért sikerült megnyugtatnod kicsit :d
2012. szept. 2. 21:05
3/5 anonim válasza:
Ahan, nekem is sikerült valahogy mindig átbukdácsolnom. De mikor elmentem dolgozni, igazából ott tanultam meg sok dolgot. Ha a suli nem is, de az élet majd úgyis megtanít. (ugyanis amit a suliban tanítanak, annak a 70%-át soha nem is fogod használni...)
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Meg úgy tudom hogy általában igy van hogy ha elmész valahova dolgozni akkor ott tanitanak meg sokmindent, és a suli egy alapot biztosit ehhez.
2012. szept. 5. 14:12
5/5 anonim válasza:
Ez így van. A suliban mindenből tanulsz egy keveset, aztán attól függ milyen területen fogsz dolgozni, a részleteket majd ott tanulod meg. Nem kell parázni, nem dobnak bele egyből a mély vízbe. Én is izgultam az elején, de lassan már egy lakásra összegyűjtöttem. Pedig én aztán tényleg buliztam a fősulin :) Aranyközépút, én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!