Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám fogékonyabbá...

Rajmi97 kérdése:

Mivel tudnám fogékonyabbá tenni az agyam?

Figyelt kérdés
Egyszerűen alig tudom felfogni amit megkel tanulni, mivel segíthetnék ezen?
2012. szept. 24. 18:45
 1/4 Majmonka válasza:

Lecitin (tojásban, kukorica-búzacsíráben, lenmagban, májban sok van. szójában is, de azt nem ajánlom mert többnyire génkezelt)

Ómega 3 zsírsavak - (halban, lenmag olajban van sok)

Ginko biloba - ez egy igen érdekes növény

Dió

Teljes kiőrlésű élelmiszerek

Áfonya

Vizsgaidőszakban pl. tojást ettem tojással és nem volt tudatos a szervezetem ezt kívánta.

De pl vizsga előtt ha bevágsz 1 tábla csokit az nagyon jól felturbóz.

2012. szept. 24. 19:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :))
2012. szept. 24. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, ma azt hisszük, bekapunk egy pirulát, vagy persze valami tényleg hasznos ennivalót, és már minden rendben.

Az agyat is tornáztatni kell, én úgy tudom, a verstanulás nagyon jól elősegíti a memória fejlődését.Manapság az iskolában sokkal kevesebb memoriter van, mint régebben, ha van egy kis időd, utazol a buszon, mondogasd azokat, amelyeket meg kellett tanulnod szép sorban, egymás után.

Ezenkívül ajánlom a sakkot, egyszerre többfelé kell figyelni, és még szórakozol is.

2012. szept. 24. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
hmm rendben köszi. Egyébként a vers tanulással nincs baj kb 10 perc és 4 versszakot tudok. Valahogy azok mennek csak az olyan hogy ideadnak a kezembe egy füzetet és pl. a neumann elvek.stb.
2012. szept. 24. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!