Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a legjobb...

Hogyan tudnám a legjobb szakot választani?

Figyelt kérdés
10.es vagyok, és nem tudom, hogy mi akarok majd lenni. A korombeliek általában már legalább körvonalakban tudják, hogy mik akarnak lenni, vagy, hogy melyik tantárggyal kapcsolatban akarnak az életben foglalkozni. Nem tudjátok, hogy hol lehet teszteket kitölteni ezzel kapcsolatban, vagy listába szedve megnézni a munkalehetőségeket? Az is jó lenne, ha tudnátok valami másfajta segítséget adni.
2012. szept. 16. 20:41
 1/1 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés, kár hogy nem jött rá válasz, mert engem is érdekelne. Sajnos a felvi.hu-n erre a kérdésre nem kapok választ. Szerintem nem csak ketten vagyunk ilyen problémával.
2013. febr. 18. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!