Budapesten ha nem vesznek fel egyik középiskolába sem akkor "gyűjtőiskolába" kell menni. Pontosan mely iskolák közül lehet választani? Melyik a legjobb, legrosszabb?
nem lehet választani kijelölnek egyet
ezért kell beírni 1 olyan iskolát ahova mindenkit felvesznek
a tanáraid nem mondták el?
hát ha őt ennyire érdekli: )
Mindenképpen bekellett volna írni neki is egy olyan iskolát,ahova tuti,hogy felveszik.Ingyen van,nem kell fizetni érte,az utolsó helyen igazán belefért volna az a +1.
Ha nem vették fel sehova sem és van egy "álmai iskolája" ahogy neked is,akkor oda felleblezhet és talán mégis felveszik,ha nem...akkor pedig maradtak a gyűjtő sulik,amiket én konkrétan nem tudok,hogy ezek mik és hogy és hol is vannak Budapesten,mivel nem Bp-i vagyok.
Igazából sok lehetőség nincs,mert gyűjtő sulinak nem a legjobb és leg nevezetesebb sulikat jelölik ki,hanem inkább ilyen közepes szintűeket.Az én barátnőm is elrontotta ezt,mert ő sem írt be egy tuti helyet.És az ideiglenes sorrendben egyikben sincs benne a létszámban.Csak esélye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!