Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középsuliba mennyire gyorsan...

Középsuliba mennyire gyorsan megy el a 4év? Melyik a legjobb, és melyik a legrosszabb év?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 22:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%

Jajj,nagyon gyorsan elmegy ám!Én most érettségiztem,szóval tudom :(

Szerintem van valami ebben a páros-páratlan teóriában,miszerint a páratlan évek nehezebbek!Nos én személy szerint úgy tapasztaltam,hogy a 9-ik volt a legnehezebb,aztán a 11-ik már kicsit könnyebb volt ehhez képest!A legjobb év a 12-ik volt,igaz sok mindent kell csinálnod,érettségi,szalagavató,de akkor már szinte felnőtt vagy és sokkal szabadabb :)

2009. szept. 9. 22:41
 2/11 A kérdező kommentje:
én most kezdtem a 9.et :D Akkor olyan lesz, mint amikor általánosba felkerültünk felsőbe(ugye 5.) és onnantól a ballagásig? mert az nagyon hamar eljött :(
2009. szept. 9. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Hamar elment a gimi nekem is... így visszagondolva:D Ott rohadva nem akkora poén már:D A legjobb a 10-11. a legrosszabb a 12. Majd ha lesz szalagavató fog menni akkor a szarkavarás meg a megsértődések:D
2009. szept. 9. 23:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja általánosba is 8.ba vált így ketté nagyon a csapat. de én még ígyis szeretem őket! :)
2009. szept. 9. 23:19
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem seperc alatt elszállt a 4 év :) mindegyik év jó volt, talán a 11. a legjobb, mert mindenki tudta, h jövőre nehéz lesz, és aktívan lazult folyamatosan.
2009. szept. 10. 10:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 9. és a 10. volt a legnehezebb, talán azért, mert nehezen oldódtam fel az új osztályban, de a tananyag nem volt vészes 9.-ben. A 10. már könnyebb "jobb" volt a hangulat, de a tanulás ment nehezebben, ugye jött a pasizós-csajozós időszak (16 év), így nem nagyon készültünk az órákra. 11.-ben én majdnem kitűnő voltam, sokat foglalkoztam a tananyaggal, szerettem a történelmet, a földrajzot, a matekot és a nyelvet, meg rengeteget olvastam is. Azt hiszem ez volt a kedvenc évem :) Igaz, irigyeltük a 12.-eseket, hiszen ők akkor érettségiztek, mi is untuk az állandó koránkelést, felelést, meg hasonlókat :)

12.-ben szalagavató, felvételi, érettségi, érettségi szünet... Ez valóban gyorsan elment.

Sikerrel leérettségiztem, felvettek oda, ahova jelentkeztem, az osztálytársak nagy része jó barát lett, a tanárok is integetnek, ha meglátnak, szóval nagyon jó volt számomra is az egész középsuli :)

2009. szept. 10. 10:35
 7/11 anonim válasza:

en is most mentem 9-be:D

es en nagyon nehezen oldodok az uj osztalyba:D

2009. szept. 16. 07:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Én már kb beilleszkedtem, de hiányoznak a régiek és várom hogy ennek vége legyen :D
2009. szept. 16. 11:26
 9/11 A kérdező kommentje:
hát igazatok volt... jövőre érettségi... :o egy pillanat volt ez a 3 év :D de azóta is az általános osztályom után sírok
2012. júl. 23. 09:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez de jó már :)
2013. febr. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!