Középsuliba mennyire gyorsan megy el a 4év? Melyik a legjobb, és melyik a legrosszabb év?
Jajj,nagyon gyorsan elmegy ám!Én most érettségiztem,szóval tudom :(
Szerintem van valami ebben a páros-páratlan teóriában,miszerint a páratlan évek nehezebbek!Nos én személy szerint úgy tapasztaltam,hogy a 9-ik volt a legnehezebb,aztán a 11-ik már kicsit könnyebb volt ehhez képest!A legjobb év a 12-ik volt,igaz sok mindent kell csinálnod,érettségi,szalagavató,de akkor már szinte felnőtt vagy és sokkal szabadabb :)
Nekem a 9. és a 10. volt a legnehezebb, talán azért, mert nehezen oldódtam fel az új osztályban, de a tananyag nem volt vészes 9.-ben. A 10. már könnyebb "jobb" volt a hangulat, de a tanulás ment nehezebben, ugye jött a pasizós-csajozós időszak (16 év), így nem nagyon készültünk az órákra. 11.-ben én majdnem kitűnő voltam, sokat foglalkoztam a tananyaggal, szerettem a történelmet, a földrajzot, a matekot és a nyelvet, meg rengeteget olvastam is. Azt hiszem ez volt a kedvenc évem :) Igaz, irigyeltük a 12.-eseket, hiszen ők akkor érettségiztek, mi is untuk az állandó koránkelést, felelést, meg hasonlókat :)
12.-ben szalagavató, felvételi, érettségi, érettségi szünet... Ez valóban gyorsan elment.
Sikerrel leérettségiztem, felvettek oda, ahova jelentkeztem, az osztálytársak nagy része jó barát lett, a tanárok is integetnek, ha meglátnak, szóval nagyon jó volt számomra is az egész középsuli :)
en is most mentem 9-be:D
es en nagyon nehezen oldodok az uj osztalyba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!