Miért ítélnek el és néznek le azért mert nem mentem főiskolára?
Én azért nem értek egyet veled, mert gyakorlatilag elzártál magadtól mindent.
Ha nem főiskolára mentél volna, hanem szakmát tanulni azt mondanám igazad van, na de egy érettségivel mégis mennyit lehet keresni? Az gyakorlatilag semmi, mert semmire nem megy vele önmagában az ember.
Az pedig hogy te nem tudtad mit csinálsz nem jelenti azt, hogy a diplomás évek pocsékba mennek. Az én diplomámmal például rengeteg helyen tárt karokkal várnak, mert iszonyú hiány van belőle.
Szóval akkor mondd azt, hogy oké, te még nem tudod, majd 1 év alatt kitalálod, addig meg X, de ez nem jelenti azt, hogy diplomával nem lehet állást kapni.
Na így már más.
Ezzel el tudsz helyezkedni? (Bocsásd meg a tudatlanságomat, de én nem tudom itt mennyire versenyképes végzettséget kaptál, sosem dolgoztam ilyen területen és csak futólag tanultam közgazdaságtant és statisztikát, nem mellesleg iszonyúan utáltam :D )
Csak diplomás végzett közgazdászokat ismerek, de ők nyilván másfelé helyezkednek el nem könyvelésben, bár a fene tudja mit hoz nekik a jövő.
Egyébként akkor neked megy a matek?
Iszonyú hiány van matematika tanárokból és matematikusokból is.
Olyan összegeket fizetnek a matektanároknak hogy csak na. Ismerősöm is ott végzett és tele van állásajánlattal.
Ha megy és szereted én elgondolkoznék rajta :)
És mi az, ami esetleg érdekelne?
Oktatás, nyelvek, természettudományok, esetleg informatika? Nagyon sok srác szereti az informatikát, a lányok már kevésbé, de azért belőlük is akad.
Egyébként tökéletesen meg tudom érteni a matekot :DD
Annyira szíven ütött, mikor megtudtam, hogy tanulnom kell :DDD Érzékem az éppen akadt hozzá, de hangulat, kedv és érdeklődés már kevésbé :D
"Iszonyú hiány van matematika tanárokból"
Ez spec. nem igaz, de 10 év múlva simán el tudom képzelni.
"Olyan összegeket fizetnek a matektanároknak hogy csak na."
Na persze, ismered a közalkalmazotti bértáblát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!