Bizonyítás a legjobb mód?
Figyelt kérdés
Egyetemen szeretnék tovább tanulni, valami természettudomány karon, még nem tudom milyen szakon, de sajnos a szüleim folyton kinevetnek, hogy mit akarok én nincs jó képességem és tehetségem sincs hozzá és ha fel is vesznek akkor 2 hét után jövök is onnan haza mert nem fogom bírni, állandóan ez megy itthon. De én nagyon szeretnék tovább tanulni egyetemen és nagyon akarom is, hiába tanulok akkor sem hisznek bennem... és az nem nekem való, inkább válasszak valami okj-s szakmát, hagyjam az egyetemet. Az igaz,hogy 3-s tanuló voltam vagy rosszabb mindig, de most úgy érzem többre vagyok képes, kérlek ne hurrogjatok le. Tényleg szeretném.2012. szept. 20. 14:33
1/2 anonim válasza:
Egyetem nagyon nehéz tanulni, többremész egy okj-s szakmával
2/2 anonim válasza:
Nem muszáj egyből egyetemre menni. Keress valami munkát, mellette fejleszd magad, szerezz rálátást, hogy valóban érdekel-e valamilyen természettudomány. Tudod, az egyetemre úgy is bemehetsz, ha nem vagy hallgató, meghallgathatsz pár előadást, tehetsz fel kérdést az előadónak, ismerkedhetsz meg hallgatókkal. Olvass el jó könyveket, próbálj megoldani feladatokat. Jó ha találsz valakit, aki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!