Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol a legjobb ülni egy osztály...

Hol a legjobb ülni egy osztályban?

Figyelt kérdés

kb.így helyezkednek el a padok az osztályomban, szerinted hol a legjobb ülni ?

[link]

2012. aug. 24. 19:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Középen leghátul jobb oldalt például...
2012. aug. 24. 19:55
 2/12 reptoid ***** válasza:
92%
Utolsó előtti pad, szélső padsor, fal/ablak mellett. Tudsz támaszkodni, aludni, részben szigetelve is vagy, de 3 irányból tudsz segítséget is kérni, a tanár is messze sétál hozzád képest, ha ablak mellett vagy, tudsz kifele is bambulni :D
2012. aug. 24. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Középső padsorban 2. vagy a 3. padban. Én ültem már szinte mindhol annó, de az vált be a legjobbab.
2012. aug. 24. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:

+1 a harmadiknak.

Dolgozatoknál, ha puskázni kell és a tanár járkál kevésbé előnyös, de egyébként kevésbé feltűnő, kisebb az esélye, hogy kiszúrjanak felelésre.

2012. aug. 24. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
középső padsor leghátul. nyugodtan lehet aludni.
2012. aug. 24. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is hátul szerettem ülni, mindig ablak mellett, szóval ez az én esetemben a bal oldal volt.

Aztán egyszer a bal első vagy jobb első padban ültem egy darabig, ott tudtam a _legjobban_ puskázni.

Egy tanár se gondolta volna, hogy ott merek.

2012. aug. 24. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
ablak felőli padsor, 2., 3., vagy negyedik pad. Kellemes :DD
2012. aug. 24. 20:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekünk is hasonló a termünk, csak kevesebb a pad. Az én kedvenc helyem a középső padsor 3. padja, ami az utolsó előtti pad, tehát hátul is van valamennyire, mégis jól lehet látni mindent, középen vagy, körbevesznek a társak, nem vagy túlságosan elől.

Szóval szerintem egy ilyen teremben a középső padsor 2-3. padja ideális. :)

2012. aug. 25. 12:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Én mindig legelöl a fal mellett ülök. Ha nincs szemüveg nálam, akkor is látni fogom a táblát, elöl a legkönnyebb puskázni, hallom tisztán, amit mond a tanár, és a falnak pedig kényelmesen neki tudom dönteni a hátamat :D
2012. aug. 27. 22:10
 10/12 A kérdező kommentje:
most akkor hova üljek középső leghátsóba gondoltam mert utálok központba lenni meg tanárok állandóan kiszúrtak felelni stb. pl. tavaly amikor is a középső pad 3.-ikjába ültem, de alacsony is vagyok szóval lehet nem lenne a legjobb az utolsó pad , ezen kívűl még jobb szélső padsor utolsó elöttire gondoltam de az az elött lévő padba oda biztos azok fognak ülni akik tavaly is ott ültek akiket viszont nembírok
2012. szept. 1. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!