Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem szeretnék egyetemre...

Ha nem szeretnék egyetemre menni, viszont szeretnék egy szakmát, amivel el tudok helyezkedni, merre induljak?

Figyelt kérdés

Röviden arról van szó, hogy egyetemre nem szeretnék menni(tapasztalatom van benne,nem szerettem), mert az több évet vesz igénybe, mire diplomás lennék és még utána kellene állást keresnem. Én viszont nem szeretnék még éveket várni a munkával, ráadásul ki tudja a diploma után is mikor találnék munkát.

Viszont köztudott, hogy érettségivel megélni nem igazán lehet, maximum ideig-óráig vannak munkák.

Milyen lehetőség vannak szakmát tanulni? 24 éves vagyok, ha esetleg ez számít valamit bármilyen képzés szempontjából. Leginkább papírmunka érdekel, irodák és hasonló, ami vonz. Merrefelé induljak el, hogy irodában dolgozhassak cégeknél pl.?Ilyesmi terület érdekelt mindig is. Bármilyen ötletet szívesen fogadok, ami építő jellegű, nem pedig "eddig mit csináltál te szerencsétlen?" hangvételű.

Köszönöm.

2012. szept. 9. 15:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!