Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rühellem a padtársam, mihez...

Rühellem a padtársam, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Most kezdtem 9-et , reggel bementem tök jó helyet foglaltam magamnak , erre beül mellém egy nagyon beképzelt "én vagyok legnagyobb menő" csaj ,meg annak pár már ismert haverja előttünk meg mellettünk lévő padokba .Pár mondat beszélgetés után már levágtam nagyon különbözőek vagyunk meg nagyon nincs is témánk emiatt . Én meg nem szeretek szünetekben keringeni mint gólyafos a levegőbe jobban kedvelem ha helyemen lehetek az én általam kedvelt emberek között .

1.Elüljek-e ?

2.Reménykedjek-e hogy Egész mélyen jó fej a padtársam?

2012. szept. 5. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha el akarsz ülni, beszéld meg az osztályfőnököddel, biztos megengedi!

De először próbálj meg nyitni a csaj felé; bár ha ilyen ült volna be mellém, én egyből az o.főhöz rohantam volna, mert ki nem állhatom az ilyeneket. (:

2012. szept. 5. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Barátokozz össze másokkal és ülj oda át. Kész, nem kell belőle ügyet csinálni.
2012. szept. 5. 17:57
 3/4 anonim válasza:
Először próbálj meg beszélgetni a csajjal normálisan, és ha tényleg nagyon más világ a kettőtök személyisége, ha lehetséges, akkor próbálj olyan emberek közelébe ülni, akik eddig szimpatikusok voltak, de semmiképp ne viseld el a beképzeltségét a csajnak..Remélem sikerrel jársz. :)
2012. szept. 7. 19:07
 4/4 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, hozzátéve azt, hogy ilyenkor minél hamarabb váltasz, annál jobb!
2012. szept. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!