Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik szakkörre menjek?

Melyik szakkörre menjek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy a rajztanárom nagyon vár mert kerületi rajzversenyen meg egy csomó rajzpályázaton is részt vettem bízik bennem nagyon én vagyok az egyik legjobb rajzosa. A matektanárom is jónak tart én írtam a legjobb kompetenciát nekem volt a legkevesebb négyesem (ha feltételezzük,hogy a többi ötös) és ő is számít rám A baj csak az ,hogy a kettő egy ugyanazon nap egyenlő órájában és azonos percében kezdődik ,és pont kitakarja egymást. Na mármost nem tudok egyik hét erre másik meg arra menni mert bevezették az elektronikus naplót ,és ha hiányzok egy óráról beírja az igazolatlan órát ami meg nem lenne tanácslatos így hetedikben. Aztán még van az infó ahol szintén részt akarok venni mert többször voltam kerületin, és egyszer kijutottam a fővárosira is . Annak nem tudom még az időpontját de ha az is szerdán lesz? És mennék még angol korrepre is mert most kerültem be a tagozatosokhoz és nem akarok csalódást okozni. annak sem tudom az időpontját de arra is akarok menni. És még kosarazni is szeretnék mert az órán ahoz is van érzékem és magas is vagyok csak eddig lusta voltam .

Ha megyek fizikára , rajz/matek,infó,angol,kosár,akkor túlvállalnám magam?

2012. szept. 4. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég sok, meg még mellette tanulnod is kéne, meg gondolom a barátaiddal is néha elszeretnél menni ide oda. Szóval szerintem olyat válassz ami később is jól jön, pl. továbbtanuláshoz. Meg ha egy időpontba van és nem tudják áttenni, akkor azt ami jobban érdekel.
2012. szept. 5. 09:48
 2/3 anonim válasza:
Én a helyedben rajzszakkörre mennék !
2012. szept. 5. 16:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi rajz lesz ,és a kosarat idén is passzolom.
2012. szept. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!