Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz, hogy...

Szerintetek nagyon gáz, hogy ismétlő vagyok szakközépiskolában?

Figyelt kérdés

Az van, hogy évet ismétlek a szakközépiskolában. Pótvizsgán, szóbelin nem mentem át. A szóbelin, én voltam az utolsó, és öten voltunk ott. Négyen megbuktunk, és egy gyerek ment át, az aki pont három tantárgyból is bukott.

És, hát most nagyon finoman fogalmazva is, nem értem miért pont ő menhetett át. Mert egy, semmivel sem monta jól, vagy jobban, mint mi, kettő, még előtte le is nyomot egy műsort, hogy nem tudja mi a tétel címe meg hasonló. Na itt gondoltam magamban, hogy ez tuti megfog bukni. Hát tévedtem, pont ő ment át.

Nem is beszélt egész mondtatokban meg hasonló. Idegenyelv pótvizsga volt..

2012. szept. 3. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Pech, de lényegtelen amúgy. Gondolom nem az a cél, hogy egyetemre menj ami sokáig tart és "sietnél" nem szeretnél évet ismételni.

Szerintem ha már ott olyanok a tanárok, hogy pofára adják a kettest akkor nézz valami szakközepet ahol tanulhatsz valami szakmát is amit majd szeretnél csinálni és menj át oda, az is jobb mint ez. Már ha itt nem tanulsz szakmát.

2012. szept. 3. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Sima általános iskolában megbuknál ilyen helyesírással. Amúgy nem ismétlő vagy, hanem bukott szamár.
2012. szept. 3. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Aha, köszi a bíztatást, kedves második hozzászóló.

De gondolom te is olyan ember vagy aki a boritója alapján kitalálja, hogy miről szól egy könyt.

Kérdem én, ő semmivel, se tudta jobban a szóbelit. Konkrétan a tételek címét se tudta..

2012. szept. 3. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Melyik idegen nyelv?
2017. szept. 8. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!