A jogi asszisztens képzés a Miskolci egyetemen belül vagy egy másik intézményben (pl. Fáy András Szakközépiskolában) zajlik?
Figyelt kérdés
A Miskolci egyetemre jelentkeztem jogi asszisztens képzésre. De most az egyetemen fogok tanulni vagy egy másik intézményben? (olvastam, hogy vannak ilyen kirendeltségei az egyetemnek) Valamint az is érdekelne, hogy fogok e valamilyen ösztöndíjat kapni? (Nagyon hálás lennék ha egy ott tanuló hallgatóval feltudnám venni a kapcsolatot, mert még elég sok kérdésem van) E-mail címem: h.barbi@postafiok.hu nagyon hálás lennék ha írna nekem egy leendő/vagy ott tanult jogi asszisztens :D2012. júl. 20. 13:07
1/2 anonim válasza:
Engem is érdekelne a válasz, ide írjátok légyszi :)
2/2 anonim válasza:
Az egyetemen fogsz tanulni, ez a kirendeltség csak azt jelenti, hogy aki nem jelentkezett az egyetemre az tanulhatja szakközépben is. És kaphatsz ösztöndíjat ha elérsz egy bizonyos tanulmányi átlagot, még szociális ösztöndíjat is kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!