Fősuli mellett lézetnek részmunkaidő diákmunkán? Pl.2-3-4 órás diákmelók? Pécsett is?
Az előző vagyok Pécsett nem valószínű, hogy 600/ órát fogsz kapni.
Oázis 22/f
Pécsen egyre kevesebb ilyen lehetőség van. Főleg úgy, hogy az órák általában el vannak csúsztatva. Lehet, hogy egyik nap reggel nyolctól lesz órád, meg délután négykor.
A teszkós árufeltöltés meg olyan, hogy ha nem mész, akkor van helyetted más, aki megy, én nem biztos, hogy kapsz új lehetőséget... Csináltam egy darabig. Három éve még egész sok meló volt, aztán bezártak egy csomó helyet, és most szinte semmi munkát nem lehet találni. Mindenhol csak bólogatás, meg "majd ha lesz munka, keresünk". Aztán persze nem keresnek. Protekció nélkül már diákmunkát sem lehet vállalni, a 600 forint/óra meg csak ámítás. Ha négyszázat megkeresel, már örülhetsz.
Ja, és két-három-négy órás meló sincs. Vagy nyolc órát dolgozol, vagy semennyit. Hatéves pécsi tapasztalat mondatja ezt velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!