Most akkor mit csináljak?
Júliusban voltam a suliban diákigazolványt igényelni.Előtte a helyi okmányirodában megcsináltattam az igénylő adatlapot fényképpel,viszont az iskolában amikor leadtam a lapot nm kérték az 1400 Ft illetéket.Én annyiban hagytam,úgy voltam vele hogy akkor biztos küldenek majd nekem egy csekket.Ma viszont kaptam egy e-mailt az Oktatási Hivataltól hogy lejárt az igénylés határideje és leírták hogy kell diákigazolványt igényelni.Ez azt jelenti hogy nem kerültek be az adatain a nyilvántartásba.Ez azért is gond mert vettem diák bérletet,3 hónapra,a régi diákom számát írtam bele,mert októberig még érvényes.Kérdem én azután mit csináljak?És most akkor újra el kell mennem az okmányirodába vagy jó a júliusban kiállított is?Hogyan igényeljek akkor így diákigazolványt?
Légyszi segítsetek,mert olyan szerencsétlen vagyok,hogy az már nem igaz! :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!