Nagyon nagyon ritka esetben engedélyezik a 2 félévnél hosszabb halasztást az egyetemen?
Vagy mit tehetnék mit javasoltok?
Szóval úgy néz ki hogy áprilisban fogok szülni. S az ugye a suli időszak fele.(3szor kell bemenni 1 félévben,1 hétig de akkor reggeltől estig.)
S azon gondolkodok hogy tudnám megoldani.
Szóval áprilisban lenne a szülés,s szeptembertől ugye felesleges meg esélytelen lenne beiratkozni hisz az 1.félévet szeptemberit elvégeztem. Az utána jövőben kb 10hónapos lenne a kicsi amikor kezdődik.. De akkor már ugye mászik,meg totyog ideális esetben...
Tehát ez a 2 félév amit engedélyez a suli. Na de én a következő szeptemberi félévet is halasztanám,mert azt ugye elvégeztem most szeptembertől... S utána jövő tavasszal folytatnám a sulit.Mert ugye másfél évesen már szivesebben adom bölcsibe a kicsit,mint 10hónaposan... Mit gondoltok?
2 félév a max. többet nem is engedélyezhetnek.
iratkozz ki. jövöre ujrafelvételizel majd passziváltatod magad.
"2 félév a max. többet nem is engedélyezhetnek. "
Egyedi méltányosság alapján lehet engedélyezni. Ne vezesd félre.
A saját egyetemed TVSZ-ében. Ez egyetemi hatáskör saját hatáskörön belül dönthetik el mit hogyan szabályoznak.
Emellett a szakodnak van egy tanulmányi ügyintézője a Tanulmányi Osztályon, őt kellene megkeresni telefonon, emailben, vagy esetleg személyesen, hogy ilyen helyzet állt elő, és lehet-e erre megoldást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!