Gimnazista kamaszok! Ti hogy bírtátok?
Sziasztok!
14 éves vagyok és egy elég erős gimibe megyek nyelv tagozatra. Nagyon-nagyok be vagyok rezelve a tanulás miatt. Állítólag a szintfelmérők nagyon nehezek lesznek és nem akarok mindenből a legrosszabb lenni. A felvételim sem sikerült túl jól... nem is tudom hogy kerültem be ebbe a suliba. Nagyon ideges vagyok már napok óta. Alig bírok enni, aludni. Nem akarok a legbutább lenni. A társasággal remélem nem lesznek olyan nagy bajok. Szerencsére már van pár ismerősöm. De itt mindenki olyan okos...
Gimisek! Ti hogy bírtátok? Hogy ment a beilleszkedés? Mi lesz ha nem fog menni a tanulás? Suliváltás?
Én is tavaly kezdtem a gimit,és pont annyira féltem,mint most te :)
Eleinte igaz,hogy elég kemény volt,tényleg sokat kellett tanulnunk,de mivel most kezditek a gimit,tiszta lappal indíthattok és nem kell attól tartanod,hogy nem leszel legalább annnyira okos,mint a többiek.Semmivel sincsenek előrébb,mint te :)
Az első pár hónapban rengeteget kellett készülnünk,szabadidőm nem nagyon volt (bocsi,ha megijesztelek :D) ,de hidd el,megérte,mert azért valljuk be,nem árt,ha az elején szerzel egy-két jópontot a tanárnál :) És ez nem azt jelenti,hogy most strébernek kell lenned,közben nyiss az osztálytársaid felé is :)
Pár hónap elteltével simán belerázódtam az új közegbe,megtanultam,hogyan kell tanulni gimnazistaként és minden ment magától.Bár eleinte bevallom,nagyon nem tetszett a gimi,suliváltáson gondolkodtam,de azt tanácsolom neked,hogy ha nem éreznéd ott jól magad,akkor is legalább egy fél évet várj a suliváltással :)
Elég kemény gimibe járok,de lehet bírni a tanulást,csak eleinte volt nehézkes a dolog :)
Sok szerencsét a sulikezdéshez,és ne parázz miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!