Biosz pótvizsga-szaporodás. Tippek gyorstanulásra?
nem minden tanárnál elég 2 percet tanulni. ez a tanár pl. elég sokat követel.amúgy a felét már megtanultam;)
nekem is menne ez gyorsabban, csak nehezen megy a koncentrálás, nagyon fáradt vagyok :/
Inkább aludj, ameddig lehet, holnap reggel kávé, szőlőcukor, reggeli. Sokkal többet érsz.
Ha vizuális típus vagy, akkor próbáld meg gyorsan emlékezetből lerajzolni.
Mit kérdezhetnek:
ffi, női szaporítószerv: lerajzolod
mitől lesz -el/ a párod terhes? sperma petével találkozik a petevezetékben (bal/jobb felső petefészek mellett)
hol a sperma? ondó, előváladék (ezért húzod fel BEHATOLÁS ELŐTT az óvszert)
női ciklus 3 hormonja, vezérlése: lerajzolod a grafikont, arról leolvasható
hol terjed a HIV? vér, nyál, ondó, hüvelyváladék (csókkal nem kapod el, droggal, sexszel - orállal, anállal is! igen)
gomba, stb. Azért van az óvszer
fogamzásgátlás? koton férfi, női, tabi, spirál, herélés/elkötés
működése: erélés/elkötés egyértelmű. koton: sperma nem juthat ki belőle (meg vírus sem). tabi: tele van hormonnal, kiv. 1 hét ami placebo (menzeszkor), ettől nem lesz a leányzónak normális peteérése, mint terhesség/szoptatás esetén. spirál: nem ágyazódhat be a pete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!