Biosz pótvizsga-szaporodás. Tippek gyorstanulásra?
Figyelt kérdés
Még ma meg kell tanulnom 3-4 A4-es füzetnyi oldant, de leragad a szemem. Holnap lesz a pótvizsgám.2012. aug. 29. 01:04
2/19 A kérdező kommentje:
Tudod egy pótvizsga anyaga k*rva sok. Ez a 3-4 oldal már semmi ahhoz képest. Erre a kevésre nem maradt időm.
2012. aug. 29. 01:06
3/19 anonim válasza:
Írj puskát.
Aludj el úgy hogy a füzetek a fejed alatt legyenek.
fotografikus memória: 1-2 mp-re nézd a lap közepét és megjegyzed.
4/19 anonim válasza:
Hát ba gondolkozz, és valamit írsz/mondasz róla. Hány éves vagy?
5/19 anonim válasza:
Hát ha még szaporodásból is meghúznak, úgy kell neked. Inkább aludjál, így is fáradt leszel.Alvással többet érsz, Ha nem alszol eleget, csak rontasz a helyzeteden, Most már nincs értelme az egésznek, előtted volt az egész nyár. Max reggel még átfutod a szemeddel.
6/19 anonim válasza:
Ha nem a gyakorin lógnál, már megtanulhattad volna a felét.
7/19 A kérdező kommentje:
17
2012. aug. 29. 01:08
8/19 anonim válasza:
huhh de jó hogy én nem buktam meg :D
Egyél sok csokit,meg szőlőcukrot az serkenti az agy működését+igyál sok vizet.
És most feküdj le aludni majd holnap megtanulod de pihend ki magad. Amúgy én úgy csinálnám hogy megkérem a bátyám (vagy akid van) hogy olvassa fel neked részletenként így könnyebb megjegyezni mert nem magolod hanem elképzeled.
Hány éves vagy és miből buktál?
9/19 Macs1209 válasza:
Ha olyat húzol, mondd meg, hogy ezt élőbe a pároddal elgyakoroltátok már tegnap éjjel, kérdezzenek mást :)
10/19 anonim válasza:
3-4 A4 az mi? 5 perc alatt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!