Ez most hogy van?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam a bukásokon, pótvizsgákon, stb. Én nem buktam meg semmiből :D, de azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy pl. megbukik valaki 8.-ban, és pótvizsgára kell mennie. Viszont a felvételi is 8.-ban volt. De hogy veszik fel így bárhova is, ha megbukott? Vagy ha felvették, év végén pedig megbukott, és nem sikeról a pótvizsga, akkor törlik a felvételt? Hogy van ez? Ja, és ha valaki év végén bukásra áll, felteszik a tablóra? :D Pusztán kíváncsi vagyok.. :)
14/L
2012. aug. 28. 14:35
1/3 anonim válasza:
8. év végén már nem szoktak buktatni. A suli örül, hogy megszabadulhat tőled, és inkább kitessékel kettesekkel, mintsem hogy bent tartson még egy évig. Plusz ott vannak az általad említett dolgok, az megint csak bajos lenne.
2/3 A kérdező kommentje:
Én ismerek olyan személyeket, akik 8.-ból buktak oO
2012. aug. 29. 22:27
3/3 anonim válasza:
Igen nekem is volt egy osztálytársam 8 osztályba megbukot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!