Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótfelvételinél is jön sms,...

Pótfelvételinél is jön sms, vagy valami, hogy tudjam felvettek?

Figyelt kérdés
Megadtam telefonszámom+mail címem is. Ilyenkor is kiértesítenek? Csak, hogy várjam a levelet, vagy ne?!
2012. aug. 26. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Augusztus.29.-én este hirdetik ki a ponthatárokat, és amint kihirdetik, kapsz SMS-t. (Csúszás gondolom 1-2 órás is lehet.)
2012. aug. 26. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
pici kezeddel kikukázod a felvin annak a szaknak a pótfelvételis ponthatárát, ahova jelentkeztél, ha neked annál több van, akkor felvettek. ennyi...
2012. aug. 26. 18:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Bőven több van, de nem nem lehet előre tudni mennyivel emelik meg pótfelvételin. Nézegettem az elmúlt évek ponthatárait, és volt olyan, hogy közel 100ponttal emelkedett. Így nem akarom magam beleélni, hogy tuti felvesznek, nehogy csalódnom kelljen.
2012. aug. 27. 07:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, én is megnézegettem őket, kicsit ki is gúvadt a szemem, mekkorákat ugrottak a ponthatárok... De azért sok sikert! :)
2012. aug. 27. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!