Gépészmérnökin mennyire alap a fizika?
Mármint az alapoktól tanuljuk/ják?
3 évig tanultam fizikát (középsuliban) év végén és félévkor is 5-ös voltam,de egy szót se tudok... Mivel nekünk nem érettségi tárgy így a tanárt nem érdekelte és a jegy nem a tudásból hanem a lustaságból ered... ha írtam a füzetbe akkor kaptam egy + pontot (élég dedós) 5 darab + pont egy 5-ös. Szóval két hetente kaptam egy 5-ost....
A tudásom nulla...
A kérdés ha nagyon tanulok sikerülhet a gépészmérnöki szak vagy válasszak mást, mert miattam nem kezdik a fizikát az alapoktól tanítani?!
"2#: irta hogy nem tud semmit fizikából"
- Igen, én is olvastam. Ezért kell úgy értelemzni a válaszomat, mint intést az ellen, hogy jelenlegi tudásával gépészmérnöknek menjen.
Kérdező: a kémia tudás ot nem sokra lesz elég. Hiába vesznek fel, kiszórnak egy év után.
"aki 5 évet hagyott ki gimi után, mégis megy neki a BME-GPK..."
ez egy elég idióta példa volt erre. kettő eset ég és föld. a kérdező lényegében nem tanult fizikát, az ismerősöd meg lehet tanult és kihagyott 5 évet (ergo csak fel kellett frissíteni a tudását), de a kérdező ezt nem teheti meg (mivel fizikából nincs tudása - nem fikázásból mondtam kérdező, csak érvelésből).
köszi az eddigi válaszokat.
Minden mérnöki szakra kell a fizika? a másik választásom a jármű mérnöki, vagy közlekedés mérnök... ezek is a fizikára épülnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!