Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen kérek olyasvalakit/ket , aki(k) nagyon ért(enek) a matematikához. Pótvizsgám lesz ,büszke ha nem is vagyok rá ,de ez van. Megkaptam a felkészítő feladatokat, nagyrészt megcsináltam , de kéne egy helyes megoldás , illetve egy levezetés. Feltöltöm a felkészülési lapokat , hogy ellenőrizni tudjam ,hogy jó-e amit csináltam.

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 24. 17:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Összesen 87 feladatot számoltam össze. Ez nem kevés. Jó lenne, ha a megoldásaidat is fel tudnád tenni, vagyis mindazt, amit eddig számoltál, mert ebből már látnánk, hogy melyek azok, amik igazán gondot okoznak és ez miben jelenik meg. Így inkább tudnánk segíteni, mert látnánk mit kell elmagyarázni.
2012. aug. 24. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!