Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sürgős! Diákigazolvány igénylé...

Sürgős! Diákigazolvány igénylés melyik részleghez tartozik az okmányirodában?

Figyelt kérdés

Neten szeretnék időpontot foglalni hozzá, de csak az alábbi kategóriák vannak megadva:

Gépjármű ügyintézés

Lakcím igazolvány

Parkolási igazolvány

Személyi igazolvány

Útlevél

Ügyfélkapu

Vállalkozói engedély

Vezetői engedély

Melyiket válasszam?

2012. aug. 24. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Szia!

gimis vagyok, nálunk a suli gazdasági irodájában kell kérni egy nyomtatványt. okmányirodai diákigazolvány igényléséről még nem hallottam.

2012. aug. 24. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig már a gimis diákot is okmányirodán keresztül kell igényleni sajnos...

Én a helyedben felhívnám az ügyfélszolgálatukat.

2012. aug. 24. 11:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem már az egyetemi diákigazolványhoz kell kép meg aláírás az okmányirodából, de ma be se lehet menni csak úgy időpontért, ráadásul még hétfőn is zárva lesz, ezért kéne neten keresztül intézni.

Azért köszi a választ!

2012. aug. 24. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Én azt hiszem, a személyi igazolványoshoz kértem időpontot, senkit nem érdekelt. Jó, hogy nem majd még te leszel a hibás, mert nem frissítik a rendszerüket.
2012. aug. 24. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk Debrecenben Oktatási igazolvány néven fut.

Jobban jársz, ha megkérdezed az ügyfélszolgálatot.

2012. aug. 24. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt én is szeretném tudni, légyszi, ha sikerült, írd meg!

Köszi

2012. aug. 24. 15:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Ügyfélszolgálatot hívtam ma többször, de nem vették fel a telefont...
2012. aug. 24. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi megkérdeztük, hogy kell e időpontot kérni hozzá és azt mondták, hogy nem kell, bármikor be lehet menni. De lehet, hogy csak itt van így, passz. Melyik városról van szó?
2012. aug. 24. 20:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy csak felétek van így, de nálunk (Kecskeméten) eddig sose volt, hogy nyomban fogadtak volna, mindig időpontot kellett kérni.

Mindegy, hétfőn bemegyek személyesen, aztán vagy kapok időpontot a hétre, vagy majd elmegyek az egyetem városában.

2012. aug. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!