Diákigazolvány igénylés, egyetem. Most akkor hogy van?
Azaz:
Bemész az okmányirodába,megmondod egyetemhez akarsz diákot csináltatni ott kapsz egy időpontot,visszamész,csinálnak rólad egy képet és egy aláírás képet,és kapsz egy NEK azonosítót.
Utána interneten belépsz, NEPTUN rendszer,ügyintézés/diákigazolvány igénylés menüpont,
ott igénylés elindítása.
Az igényléshez szükségem sorszámhoz az egyetemi ügyfélszolgálati központban kérhető igénylőlap sorszámát kell írni.
Folyamatonként előjön egy Pénzügyek/Befizetés menüpont,ott kell befizetni az 1400ftot.
Utána az elkészült diákot kipostázták,amit szintén az ügyfélszolgálaton beiratkozást követően tudod érvényesíteni.
Most vettek fel az egyetemre, és kaptam tájékoztatást a diákigazolvány igényléséről, de a sorszám részről semmit...
Tehát, be kell mennem az egyetem ügyfélszolgálatához és igényelnem kell a diákigazolványt és kapok egy papírt, amivel ez megoldható, vagy majd a beiratkozás keretein belül oldják ezt meg, mert nekem a levelükből ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!