A Neptun másnak se engedi végigírni a NEK-azonosítót diákigazolvány igénylésnél?
De most tényleg ilyen lököttek vagytok? :D
Még be se iratkoztatok, nincs jogviszonyotok, de már kedvezményt akartok kapni az államtól?
Majd ha beiratkoztok, lesz hallgatói jogviszonyotok, bejelentkeztek aktív félévre (mivel passzívra nem jár diák), majd akkor engedni fogja a rendszer.
Öcsém, szerintem te vagy a lökött!
A NEK azonosító az a diákigazolvány igényléséhez kell, ha nem igénylem meg, nem lehet diákom!
Amúgy a Neptun a rossz, mert nekem a pedig engedte beírni a tanulmányi rendszerbe!
12:44
És ennek a kommentednek mi értelme?
Mert hogy NEK azonosítót tudtál igényelni az okmányirodában és az is nyilvánvaló, hogy kell a diákhoz.
Nekem se engedte végigírni a neptun, de most megnyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen.
11:33-nak:
Jobban megválogathatnád,mit írsz, mert magadat égeted le.
A csomagban benne volt a diákigazolvány igénylésének a menete, tehát ezt nyugodtan lehet úgy értelmezni, hogy már augusztusban intézkedni kell ezt is.
Attól még lehet igényelni a neptunban az igazolványt, mivel kell idő ahhoz, hogy kézhez kapjuk. Ráadásul így is csak akkor lesz érvényes, és kaphatjuk a kedvezményeket az államtól, ha matricát is beszerzünk szeptemberben.
Azért nem engedi, mert a Neptunba nem a NEK azonosítót kell beírni.
A hagyományos papíros kérőlapon van sorszám, azt adnak majd a beiratkozáskor, arról kell beírni a sorszámot igényléskor.
Sote Áok Dékáni Hivatalától kapott információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!