Holnap pótvizsga, nagyon izgulok mit tegyek!?
Figyelt kérdés
nagyon ideges vagyok szúr a mellkasom és fáj a gyomrom:S valami tanács?2012. aug. 22. 08:13
1/13 anonim válasza:
Mondd el magadnak egy csomószor, hogy ügyes vagyok, okos vagyok, sokat tanultam, menni fog, simán megcsinálom.
Én ha vizsgára megyek, akkor ezeket elmondom magamban sokszor, és egy idő után elhiszem. :)
Remélem neked is beválik. :)
Egyébként miből pótvizsgázol?
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
nyelvtan és tesi:///
2012. aug. 22. 08:22
4/13 anonim válasza:
Ha eddig készültél rendesen, akkor ma inkább pihenj, vagy max. rendszerezd a tudásodat. Lazíts egy kicsit, sétálj egy nagyot még most, vagy majd estefelé, mikor nincs annyira nagy meleg. Feküdj le időben, pihend ki magad.
Ha tisztességesen felkészültél, nem lesz gond, ha nem..hát ezen már késő aggódni.
5/13 anonim válasza:
én úgy tudtam tesiből nincs pótvizsga....ha abból bukik valaki az autotmatikus évismétlés...
Ezt mikor változtatták meg?
6/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,tanultam természetesen. De van pótvizsga tesiből:)
2012. aug. 22. 09:13
7/13 A kérdező kommentje:
sikerült
2012. aug. 23. 10:58
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. aug. 23. 21:05
10/13 anonim válasza:
szeva tesiből hogy buktál meg? szinte lehetetlen hanyadikos vagy? én holnap irodalombol másnap meg töri föci és fizika nem lesz könnyü de ugy gondolom nem vagyok hozzá hülye csak ki*aszott lusta neked grat hogy átmentél ja és már 7ben átmentem töriből 1 orán keresztül irtam amit tudtam tanár kérdezte mennyit tanultál 1 hetet se komolyan xDD a hét alatt 5 napig irtam a 50 oldalnyi anyagot össze foglalva aláhuztam és kiirtam 3 tele irott a4es lapot tanár csak ugy nézett mondja akkor minek buktál meg ha van eszed hozzá és nem is kevés mondom há me lusta vagyok hozzám képest egy lajhár semmit komoly ha 10 percet tanulok tz.-t 3 ra irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!